Apartments Olimian in Olimje Slovenia

Apartments Olimian in Olimje Slovenia

Apartments Olimian in Olimje Slovenia

O nas

O nas

Nastanitve Olimian se nahajajo v kraju Olimje, ki sodi med bisere slovenskega turizma, vendar kljub temu v mirnem in blagodejnem okolju narave. Olimje je majhen in dokaj odmaknjen kraj, slabo eno uro hoda oddaljen od zdravilišča Terme Olimia. Zaradi čudovitega kulturnega bogastva je vreden, da ga obiščemo, spoznamo in doživimo harmonijo naravnih lepot, umetnosti in vernosti. Olimje je že od nekdaj znano po tihoti in lepoti, po iskanju zdravja za dušo in telo. Veselimo se, da k temu dodajajo svoj delež tudi obiskovalci s svojo spoštljivostjo do teh vrednot.

Povsem novi in sodobno opremljeni apartmaji ter sobe s kvaliteto štirih zvezdic nudijo popolno ugodje in sprostitev, kar potrebuje sodoben človek v vrvežu današnjega življenja. Objekt Olimian je prijetne zunanjosti in uglajene notranjosti nudi 4 velika klimatizirane apartmaje velikosti 75m2 in 6 klimatiziranih in sodobno opremljenih sob.

V vsakem apartmaju sta dve ločeni spalnici, kuhinja z dnevnim prostorom, kopalnica in sanitarij ter balkon z razgledom na prelepo Olimjsko pokrajino. Spalnici v apartmaju sta dve; opremljeni z zakonskimi posteljami; v eni spalnici je dodatno otroško ležišče.

Dnevni prostor je opremljen s kabelsko LED TV, brezplačnim žičnim in brezžičnim internetom ter telefonom.

Na razpolago je avtomat za hladne napitke in prigrizke.

Nudimo vam tudi dva povsem prenovljena in sodobno opremljena apartmaja s kvaliteto štirih zvezdic. Hiša prijetne zunanjosti in uglajene notranjosti nudi dva velika klimatizirana apartmaja velikosti 85m2 z balkonom.

V vsakem apartmaju sta dve ločeni spalnici, dnevna soba, kuhinja in kopalnica s sanitarijami ter balkon. Spalnici v apartmaju sta dve; opremljeni z zakonskimi posteljami; v eni spalnici je dodatno večje ležišče in otroška posteljica.

Dnevni prostor je opremljen s kabelsko LED TV in brezplačnim žičnim in brezžičnim internetom ter računalnikom.

Bogato opremljena kuhinja s pomivalnim strojem in aparati.

V ponos našim apartmajem je vsekakor letna terasa s kamini za peko in čarobni vrt, kjer lahko posedite oz. se sprostite.

Gostom je namenjeno 2 x parkirni prostor pod nadstreškom.

Ker vemo, da je zdrava prehrana temelj našega zdravja in dobrega počutja, vam pri nas nudimo bio zajtrk košarico samih ekoloških dobrot iz naših krajev.

Bio zajtrk košarica za 1 osebo vsebuje: Osnovna košarica + 1 glavna jed po izbiri ( 9 menijev). Po vaši želji lahko izberete več kot eno glavno jed z doplačilom.

Tudi za otroke je poskrbljeno,na razpolago so otroška igrala( gugalnica,plezalna stena,hiška,tobogan,koš za košarko,…).

Nudimo vam tudi možnost nakupa darilnega bona.

Apartmaji in sobe so oddaljeni 300m od igrišča za golf in restavracije. V neposredni bližini so Terme Olimia, čokoladnica, ena najstarejših lekarn v Evropi,več restavracij,… Apartmaji so na lokaciji, ki je idealna tudi za sprehode v naravo ali izlete s kolesom (v neposredni bližini se nahajajo urejene sprehajalne poti in kolesarske steze.

Lahko pa se preprosto sprehodite do Term Olimia (50 min hoje).

 

Prijazno osebje Apartmajev in sob Olimian vam je vedno na razpolago za turistične ali katerekoli druge informacije.

Vabljeni!